timing

Društvena odgovornost


Donacija za OŠ


Kompanija Timing je postizanje uspjeha usmjerila i ka principima društveno odgovornog poslovanja i na tom planu svoju društvenu odgovornost iskazuje kroz davanje snažne podrške svojim zaposlenima, životnoj sredini i društvu.

Aktivnosti društvene odgovornosti prema zajednici su usmjerene na stvaranje podrške razvoju projekata kojima se poboljšava život u lokalnim zajednicama.

Timing je nedavno svojom donacijom u vidu projektovanja i izvođenja kompletnih instalacija uspješno instalirao grijanje u područnom odjeljenju OŠ ‘’Dušan Bojović’’ u Liverovićima, čime su djeca u ovoj lokalnoj zajednici dobila bolje uslove za učenje.

Detaljnije

 

 

 

 

Preduzeće "Timing" d.o.o. nastoji razumjeti potrebe okruženja, te samim tim aktivno učestvuje u životu zajednice u kojoj posluje, kako na lokalnom nivou, tako i na području cijele države. 

 

Putem sponzorstava i donacija podržavamo projekte kojima se razvijaju obrazovanje, sport, ekologija i očuvanje životne sredine, njeguje kulturna baština, te poboljšava kvalitet života ljudi uopšte. 

 

Naša kompanija je 2017. godine sponzorisala RK "Čelik" iz Nikšića, i dodijelila određena sredstva koja bi koristili u cilju realizacije budućih uspjeha ovog sportskog društva.

U skladu sa poslovnom politikom i praksom kompanije koja je svoje postizanje uspjeha, usmjerila i prema principima društveno odgovornog poslovanja, te stvaranju podrške razvoja u lokalnim zajednicama, "Timing" d.o.o. je donirao određena sredstva JU OŠ "Đoko Prelević" Ubli-Kuči, opština Podgorica.

Pratite nas