timing

O nama


Osnovna djelatnost Timing-a je projektovanje, inženjering i izvođenje radova mašinskih, termotehničkih i termoenergetskih instalacija uređaja i postrojenja.

Poslovanje Timing-a je usmjereno na poštovanje standarda u projektovanju i izvođenju, pa u tom cilju kompanija posjeduje sve licence, dozvole i sertifikate koji omogućuju nesmetano poslovanje. Neke od njih su:

 

  • Licenca za izradu projekta mašinskih instalacija, uređaja i postrojenja broj 01-1335/3, izdata od strane Inženjerske komore Crne Gore;
  • Licenca za izvođenje mašinskih instalacija, uređaja i postrojenja broj 01-1335/4 , izdata od strane Inženjerske komore Crne Gore;
  • Licenca za izvođenje radova na stabilnim sistemima za gašenje požara-sprinkler sistemima broj 01-979/2, izdata od strane Inženjerske komore Crne Gore.

Timing d.o.o. u svom poslovanju primjenjuje sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa standardima EN ISO 9001:2008 za projektovanje, inženjering i izvođenje radova: mašinskih, termotehničkih i termoenergetskih instalacija, uređaja i postrojenja što je potvrdila i sertifikaciona kuća Eurocert sertifikatom broj 124/SR-QS/03.14.

Kompaniju danas čini tim zaposlenih koji su u stanju uspješno završiti svaki projekat u oblasti klimatizacije, grijanja/hlađenja i ventilacije, bez obzira na njegovu veličinu i kompleksnost. Poslovanje je usmjereno ka biznis korisnicima i zahtjevnijim projektima koji traže znanje, iskustvo i profesionalnost.

Timing od svog osnivanja bilježi pozitivne poslovne rezultate pritom održavajući visok nivo kvaliteta svojih usluga.

TIMING je u mogućnosti isprojektovati, ponuditi, isporučiti i montirati najkvalitetniju i najpouzdaniju opremu iz oblasti termotehničkih i termoenergetskih instalacija. Za sve izvedene instalacije i isporučenu opremu, od strane našeg servisnog tima, obezbijeđen je pouzdan i kvalitetan servis. Osim toga, nudimo vam i optimalna rešenja u zavisnosti od namjene prostora, uključivši sve specijalne namjene i posebnost svakog projekta. Isto tako sva naša rešenja prilagođavamo zahtjevima i mogućnostima investitora, a naša referenc lista potvrđuje da možemo opravdati i vaše povjerenje.

 

Timing

Pratite nas