Timing iz novog objekta u nove uspjehe


Timing iz novog objekta u nove uspjehe

Kompanija Timing je uz dosta rada i zalaganja njenih zaposlenih u proteklih 13 godina ostvarila značajne retultate na brojnim projektima termotehničkih i termoenergetskih instalacija. Rad je krunisan prije par dana kada je zvanično otvoren poslovno skladišni objekat kompanije u Bandićima pored saobraćajnice Podgorica - Danilovgrad. U novim prostorijama zaposleni Timinga će ostvarivati još bolje poslovne rezultate i dalje razvijati saradnju sa saradnicima i poslovnim partnerima. U objektima od oko 4100 m2 će se nalaziti servisno-skladišni, proizvodno-prodajni, kancelarijski i izložbeni prostor.  

Kako saopštavaju iz Timinga u dosadašnjem poslovanju su uspjeli da ostvare značajne rezultate u svim segmentima poslovanja. U Timingu čvrsto vjeruju da će i u budućnosti ovaj zahtjevni projekat koji je realizovan za manje od godinu, rezultirati povećanjem kapaciteta, obima i nivoa kvaliteta usluga.
Oni su pozvali sve poslovne partnere i saradnike da ih posjete u novootvorenom objektu u Bandićima. ,,Biće nam zadovoljstvo, da nas posjetite u skorijem periodu i da zajednički nazdravimo u čast ovog projekta i nove, još uspješnije saradnje.’’, poručio je direktor kompanije dipl. ing. maš. Radoman Bulatović.

Pratite nas